Kaarten

Het Gaiahoekje

Stuur eens een kaartje

Hoe vaak denk je aan iemand, zonder dat hij of zij dit weet?

Ons voornemen in januari 2014:

onder het motto 'zie mij echt en zeg het me', elke week minimaal 3 kaartjes te sturen naar mensen waarvan wij denken dat ze wel een beetje aandacht kunnen gebruiken. Inmiddels is dit uitgegroeid naar zo'n 8 per week.

 

De reacties zijn minstens net zo leuk als het maken van al deze kaarten.

Iedere kaart is uniek

Deze kaarten zijn gemaakt met gemengde technieken en materialen; stempelen, monoprint, collage, 3D, aquarel, acrylverf, markers, inkten, stencils en nog meer.

Iedere kaart is uniek en met zorg gemaakt. Vaak werk ik in serie met een maximum van 8 kaarten per serie. Dit houdt het voor mij uitdagend en afwisselend. Zo kan ik ook iedere keer weer nieuwe technieken toepassen, of nieuwe stencils maken of stempels uitproberen. Hierdoor wordt iedere kaart weer net even anders.

 

Het Prijskaartje

Afhankelijk van de gebruikte technieken, kan er veel tijd in het maken van een kaart gaan zitten. Soms wel meer dan 4 uur per kaart. Gemiddeld besteed ik zo'n 2 uur aan het maken van 1 kaart. Dit doe ik met heel veel plezier. Zowel het maken als het denken aan de mensen aan wie we de kaarten zullen versturen, maakt mij blij.

Daarom houd ik de prijs van een kaart betaalbaar. De opbrengst van de verkoop van deze kaarten kan ik weer gebruiken om nieuw materiaal aan te schaffen om nog meer mensen een kaartje te sturen.

Informatie

Contact